Professors

Marta Gregorio Professora de Contemporani, Jazz i GimJazz

Formada en gran varietat d’estils: contemporani, ballet, jazz musical i modern jazz a diferents escoles de Barcelona i rodalies amb professores i coreògrafes destacades com Aixa Guerra, Ariadna Peya, Laura Olivella i Marta Bustamante. Expandeix els seus coneixements a Nova York, a escoles com Broadway Dance Center i Steps on Broadway. Ha format part de l'elenc de la producció de Som-Hi Films del Trencanous i del Mago de Oz de la productora Believe Teatro.

Ha estat ballarina i coreògrafa del grup musical The Crab Apples, participant a festivals com el Primavera Sound.

Ha ballat arreu del món a bord dels creuers americans Princess Cruises, formant part de l’elenc de ballarins i cantants que interpretaven diferents shows; entre els quals destaquen coreografies d’Al Blackstone i música de Stephen Schwartz.

Sempre ha compaginat la seva carrera de ballarina amb la de professora de dansa.

 

 

Bealia Guerra - Professora de Ballet

Formada en dansa clàssica, contemporànea, jazz i claqué. També en Cant (Conservatori de Música de Barcelona) i teatre. Ha treballat com a actriu, cantant, ballarina i coreògrafa.

Desenvolupa la seva carrera com a docent paral.lelament a la seva carrera artística principalment en el teatre musical: El Somni de Mozart, Chicago, Casta Diva, Fama, Grease el musical de tu vida, Shakespeare on the beat, Sugar ningú no és perfecte, Dirty Dancing, A Chorus Line, Company.

Amb la companyia Gataro(Victor Àlvaro), realitza obres multidisciplinars: Romeo i Ofèlia, Suite Bufa…i forma part de l’equip de l’Almeria Teatre, on es segueix desenvolupant com actriu, cantant i coreògrafa (The Black Rider, El Casament dels petitburgesos, Invasió Subtil i altres contes, The Vinegar Dances, Carmen, Flor de nit el cabaret, Los sueños de mi prima Aurelia…).

Destaquen també les participacions a L’Armari en el mar (dir.Jordi Prat), Arriba una cançó (dir.Oriol Broggi).

Com a coreògrafa participa com a ajudant de coreografia de Cop de Rock (Dagoll Dagom) i com a coreògrafa a La Familia Irreal ( Dagoll Dagom), Magical History Club i Polònia el musical (de Minoria Absoluta), Marry me a little (Teatre Lliure/Hold don Company), Flor de nit (Almeria Teatre), Guapos i pobres (Teatre Goya/Hold on Company), Alicia al país de les meravelles (Viu el teatre), Paquito Forever i Ciutat de Gespa (Joan Vàzquez), Artaban i la llegenda del quart rei mag (A Grup Vocal i Puça spectacles), Les dones de Frank, La bruixa de la tramuntana (Teatre Lliure). Actualment és membre del trio de claqué 3KeTap.


Vane García - Professora de Repertori Musical i Gimdansa

Des de molt petita va començar a formar-se en dansa clàssica, dansa espanyola, escola bolera i solfeig. Es va examinar fins a 4t curs en l’Institut de Teatre. Es gradua en Comèdia Musical a l'escola Coco Comín. Segueix la seva formació estudiant Comercial amb Bryan Thomas professor del Broadway Dance Center de NY, interpretació amb Marc Montserrat, Bob McAndrew, Julio Manrique i cant amb Susana Domenech i Daniel Anglés.

S'estrena com a ballarina professional en el teatre Arnau als 13 anys (1993) i alterna els seus estudis amb gires nacionals i temporades en teatres com l'Apol·lo o el Molino, on amb 17 anys (1997) és la primera ballarina de l'espectacle Marenova.

En teatre musical a participat en That’s Jazz, Grease (ballarina i alternant de Cha-Chá), Mamma Mia (Swing), Rouge Fantastic Love (Dance Captain), Boig per tu (Assistent de coreografia), entre altres. Durant anys forma part de la companyia estable de “El Molino” de Barcelona com a coreògrafa, ballarina, cantant i interpretant el rol de Lady Molino.

En televisió ha treballat com a ballarina en molts programes com per exemple: La Parodia Nacional (A3), Lluvia de estrellas(A3), Festa Major (TV3), Al Pié de la Letra (A3) o Cántame (TV1) com a assistent de coreografia i ballarina.

És ballarina i coreògrafa en Crónicas Marcianas (Tele 5) durant quatre temporades. Juntament amb les seves companyes formen el grup musical SPS traient dos treballs discogràfics Another Night (Filmax) i Armadas con el Groove (Universal) i durant aquests anys realitzen gires amb els seus propis concerts i participen en vàries gires dels 40 principals amb els seus treballs. Ha ballat en els videoclips d'Alejandro Sanz, Jon Secada, Nacho Cano, La Unión i ha estat ballarina de Shakira en tres dels seus videoclips i en part de la gira Oral Fixation Tour. En publicitat a ballat en campanyes de Sanex, Estrella Damm, Seat i ha estat burbujita Freixenet en tres ocasions. Com a professora de dansa ha fet classes en Aules, Danceescool, Complot Escénico i en “El Molino”.


Sara López Vicente Professora de Ballet

Inicialment, es forma com a ballarina professional a l'escola Oriol Martorell de Barcelona per posteriorment ingressar a l'Institut del Teatre, institució on es gradua l'any 2008. Des de llavors, ha treballat com a intèrpret a companyies nacionals i internacionals de dansa com CienfuegosDanza (Yoshua Cienfuegos), Plan B (Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo), la Fura dels Baus, Metros (Ramón Oller), el Ballet Contemporani de Barcelona (Amèlia Boluda) o al Het Nationale Opera d'Holanda en una producció coreografiada per Itzik Galili, entre altres.

Com a docent, l'any 2021 es gradua com a Pedagoga de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre de Barcelona, tot i que des de l'any 2009 ha combinat la seva trajectòria artística amb la docència de la dansa clàssica i contemporània a diverses escoles de Catalunya.


Adrià Garcia Professor de Jazz, Repertori de Jazz i Salts i Girs

Va començar els seus estudis en diferents escoles i acadèmies de Barcelona. Sent la seva especialitat la Dansa Moderna (Jazz), també́ ha fet cursos de curta durada de diferents estils de dansa (com clàssic, contemporani, HipHop, Jazz-funk).

La seva formació́ com acròbata es va iniciar en la gimnàstica artística i en cursos de circ, però̀ sobretot en Fit-Kid (Dansa acrobàtica) on va aprendre a harmonitzar els seus elements gimnàstics i utilitzar-los artísticament. La seva experiència laboral va des de videoclips fins a teatre. Com a ballarí́ i acròbata ha treballat en diferents musicals infantils com “Las aventures de Hèrcules”; també́ de ballarí́ i actor de teatre musical en produccions de mitjà i gran format com “Sugar! Con faldas y a lo loco”, “West Side Story”, “Cantando bajo la lluvia”, també́ ha ballat en pel·lícules nacionals i internacionals com “Paradise Hills” y “Explota explota”.

Actualment està treballant en el musical “Cantando bajo la LLuvia” i dona classes a Som-hi dansa i altres escoles de Catalunya.

 

Edgar Martínez - Professor de Cant

Neix a Tarragona l’any 1988. Des de petit cursa estudis de música i piano i més tard consolida la formació amb el Recorregut Professional de Teatre Musical a l’escola Aules, obtenint el 8è grau de cant amb una menció especial per l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music de UK). Es forma amb els estudis de tècnica vocal “Estil Voice Training” amb Helen Rowson i Paul Farrignton.

Actualment cursa el grau de Logopèdia a la UOC i realitza la formació per tal d’obtenir el certificat EFP (Estill Figure Proficiency) d’Estill Voice Training.

Com a intèrpret de teatre musical ha format part de les produccions musicals “Fama”, “Los Miserables”, “Rent”, “Geronimo Stilton” coprotagonitzat amb Beth Rodergas, “Joseph i l’increïble abric en Technicolor”, “Broadway a Cappella”, “Desde mi ventana”, “Per si no ens tornem a veure”, entre d’altres. Com a cantant participa a l’”Eurovision Song Contest 2007” amb Andorra, al programa “Oh Happy Day” de TV3 amb el grup vocal “Jarks” i durant dos anys forma part de la companyia de creuers de luxe MSC. Habitualment intervé en l’adaptació i doblatge de sèries i pel.lícules per Netflix, TV3, Filming etc. a l’empresa Sonilab Studios S.L.


Sara López Carrete - Professora de Cant

Inicia la seva formació musical el 1994, al Conservatori de Can Roig Torres de Santa Coloma de Gramenet que prossegueix més enfocat a les arts escèniques el 2006 a l'escola Eòlia amb el pla de Cant i el 2010 a l'escola Aules de Barcelona. Allà cursa interpretació de cançons, dansa i workshops. Durant aquests anys de formació realitza cant particular amb Anna Valldeneu, Daniel Anglès, Joan Vazquez, Mamen Márquez i Javi Prieto.

A l'ambit professional, des del 2011 forma part  del grup vocal Deudeveu, guanyadors del concurs Oh Happy Day de Tv3. Durant 2014 i 2015 realitzen la gira per Catalunya dels dos treballs discogràfics publicats: Junts i Nàufags. Inclou escenaris com Festival de Cap Roig, el Grec, Palau de la Música, Kursaal de Manresa i finalitzen gira i projecte al Teatre Nacional de Catalunya el 2016.

Participa en diverses gires de teatre escolar i familiar en castellà, català i anglès tant a Catalunya com a Espanya i forma part del musical Carrie com a actriu-cantant, durant 2019 al Teatre Gaudí de Barcelona, guanyadors del Premi al Millor Musical Off als Premis de Teatre Musical.

Actualment és professora de cant i interpretació de cançons a Veu Barcelona Music i Edgar Martínez Vocal Coach.


 

 

Professors Convidats:

Marta Tomasa - Professora de Jazz

Ballarina, actriu i coreògrafa

Ha treballat en els musical “Fama” com a ballarina i com actriu personatge Grace Lamb, “Hair” personatge Àngela, “Grease” com a Franchy i Cha cha, “Spamalot” del tricicle.
Amb la Sol Picó en la companyia formada per la gala dels Premis Gaudí.
Com a ballarina del Gran Teatre del Liceu en les óperes: Parsifal, La Gazzeta de Dario Fo, Turandot de Núria Espert. En el espectacle “Morado sobre Violeta” de la companyia Plató.

Com a coreògrafa en els espectacles: “Mierda de Artista” Teatros del Canal, “Pegados” d´Alicia Serrat i Enric Cambrai, “Êxit de la temporada” d´Israel Solà i Enric Cambrai, “L´última nit del Karaoke” sèrie del Terrat, Gala “Catalunya Aixeca el Teló 2021”, “Ballar ( és l´únic que ) ens salvarà” de Marc Artigau.

I com actriu en “El secreto de Puente Viejo” en el personatge de Fe, 239 escalones” de Pau Doz, “Sopar amb Batalla” de Jordi Casanovas al Teatre Borrás, “Cáscaras” de Ferran Utzet a la sala Beckett i “Mierda de Artista” en el paper de Sofia.


Ana Micó Torró Professora de Contempo i Jazz

Inicia els seus estudis de dansa en el Centre de Dansa Òpera, d'Ontinyent, València, on obté el grau elemental de dansa en 2007.Amplia els seus estudis a Barcelona, on estudia Comèdia Musical en ‘Coco Comín’, obté una beca de dansa contemporània en ‘Varium Espai de Moviment’ i continua formant-se en Jazz Musical, Contemporani, Modern Jazz, Comercial, Claqué i Cant … en escoles de Madrid i Barcelona com Som-Hi Dansa, on actualment imparteix classes de Formació Professional.

Actualment està en “L’Ombra d’en Peter Pan”, musical de Som-hi Films. El seu últim treball és com a ballarina en la pel·lícula musical “M'ho Passaré bé”, sota la direcció de David Serrano i coreografia d'Iker Karrera, que s'estrenarà en 2022.

Ha sigut ballarina i segon cover de Colette en el musical “La Jaula de las Locas” de Som Produce y Nostromo Live, en Barcelona i Madrid. Ballarina en la tercera i quarta temporada de “Sugar” de Som-hi Films; en “Pinotxo, el musical”; “Next Stop: el musical dels teus somnis”, i “El Trencanous”.

Coreògrafa del musical “Alice in Wonderland”de Escapade Theatre. Va presentar la seva primera peça de dansa contemporània “Joc de Dos”, en el marc de MicroCultura Barcelona i ha participat en nombrosos esdeveniments, convencions , espots publicitaris i videoclips com “Som Monster High” del grup de música Sweet Califòrnia, o “Oceanes” de Clara Peya entre altres.


 

Anna Correro Professora de Ballet

Comença els seus estudis de dansa clàssica en l’Escola de dansa On Stage on es certifica en el Level 2 Award, Grade 5: Distinction de la Royal Ballet School, amplia els seus estudis de dansa amb més disciplines, contemporàni, jazz, hip hop, comercial a diverses escoles de Barcelona amb professors de prestigi. Realitza la formació professional a l’escola Som-hi Dansa de Barcelona.

Treballa com a ballarina amb la Cia Professional Som-hi Dansa en el espectacles: “El Trencanous”, Teatre Eixample i Teatre Aquitània (Temporadas 2017/2018, 2018/2019 i 2019/2020) , la “Cavalcada de Reis de Barcelona” 2018, 2019, 2020 i 2021 (programa especial emès per TV3, Betevé i TVE1), en la “Gala de Catalunya Aixeca el Teló 2021”, Gran Teatre del Liceu,  “L’Ombra d’en Peter Pan” , Teatre Condal Temporada 2021/2022. Videoclip “La del Bar”, d’en Gèrard (concursant d’OT 2020).

Treballa com a professora de dansa en diferents escoles de Barcelona i Mataró impartint classes de Dansa clàssica, base tècnica, jazz, ballet kids i competició.


Anna Sagrera - Professora de Contemporani
 

Nascut el 2001. Comença la seva formació en dansa comercial i urbana al centre La Urban Dance Factory de Barcelona. Arriba a competir amb la companyia “STRESS” dirigida pel coreògraf Borja Muñoz en la categoría professional durant les temporades 2018 i 2019. Més tard, sense abandonar els coneixements i la consciència corporal adquirida a La Urban, decideix fer un gir en el seu camí cap a un estil més clàssic.

A partir d’aquí comença a l’escola Luthier Dansa els seus estudis en claqué i ballet de la mà de Rubén Pérez, Guillem Alonso i Maria Bossy.

L'any 2021 es gradua en el programa de formació professional que ofereix la mateixa escola: Luthier Tap Training Program for Tap Dancers.L'any 2022 forma part de la Cia. Alinda Mirón en l'espectacle "Vaudeville Circus: Un auténtico Cabaret" com actor musical i ballarí de claqué actuant, entre d'altres escenaris, a la sala Tinta Roja de Barcelona. També forma part de la Cia. Vols de Reus en l'espectacle "100 tempos" actuant en sales de Tarragona i Barcelona. El Juny del mateix any fa una col·laboració molt especial amb la coreògrafa i ballarina Maria Bossy presentant “A very Hollywood Tap Dance Standard” a l'escola Luthier Dansa.
En l'actualitat es segueix formant focalitzant els seus estudis en l'àmbit del Teatre Musical. Segueix en procés d'aprenentatge constant de claqué i ballet i completa i potencia els seus estudis a l’escola Som-hi Dansa a través del Jazz Musical. També imparteix classes de tècnica vocal i cant amb l’Edgar Martínez.


Escola Autoritzada per la Generalitat de Catalunya

 

 

On som?

Adreça
Carrer Comte Borrell 334-336, 08029 BCN

Telèfon: 93 444 80 42

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

 

Adreça
Av. de Sarrià 35, 08029 BCN

Telèfon: 93 454 07 82

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

Ubicació

               

 

top
X