CURS 2019 / 20


DISSABTE 29 DE JUNY – PROVA D’ACCÉS

El workshop de nivell per poder accedir a la formació professional  serà el dissabte 29 de Juny del 2019, i aquest any constarà de  4 classes ( Ballet, Jazz Musical, Comercial i Contemporary) a càrrec del professorat de l’escola.

Perquè hauria de fer el Workshop de nivell ?

 • Per conèixer Som-hi Dansa i els seus professors.

És molt important, amb la gran oferta que hi ha actualment , que abans de fer una formació professional valoris el funcionament i filosofia de l’escola on estudiaràs. Valora amb el Workshop si la formació de Som-hi dansa és la més adequada per tu i per la projecció del teu futur.

 • Perquè els professors valorin el teu nivell i et proposin el millor pla d’estudis per la teva formació professional com a ballarí.

El Workshop tan sols són 20 euros i per reservar plaça pots fer-ho de tres maneres:

 1. enviar un mail a info@somhidansa.cat i t’enviarem la fulla d’inscripció
 2. entrar directament a la pagina web i omplir la fulla d’inscripció
 3. anar directament a l’escola Som-hi Dansa i omplir la fulla d’inscripció per al Workshop

El pagament el pots realitzar per transferència o pagant a la secretaria de l’escola

Un cop fet el workshop de nivell, els professors i la direcció valoraran el teu nivell i t’aconsellaran en quin cicle has de començar la formació, per tal que la teva evolució sigui el millor possible i el teu rendiment sigui el més favorable per aconseguir el màxim nivell personal i professional.


RECORREGUT FORMACIÓ PROFESSIONAL SOM-HI DANSA

Pla d’estudis intensiu a un ballarí que vol assolir un alt nivell tècnic i accedir al món professional. Formació especialitzada en Dansa Moderna, Comercial i Jazz Musical.

Som-hi Dansa som una escola oberta que s’ajusta a les teves necessitats individuals. Tenim la millor infraestructura i eines necessàries per potenciar les teves particularitats i ampliar els teus registres i coneixements.

L’ equip docent és multidisciplinari i de referència, format pels millors professionals en actiu que et donaran una visió realista de les exigències del mercat laboral.

A Som-hi Dansa creiem en un ballarí autònom, creatiu i capaç d’adaptar-se a les demandes del món professional, ja sigui en una companyia o en un musical. Des de Som-hi adjudant a donar el salt professional als nostres alumnes, oferint l’ oportunitat de formar part de les notres produccions com EL TRENCANOUS, o el musical SUGAR – Con faldas y a lo loco.

 

 

CONTINGUT

 

 • De 17 a 22 hores lectives setmanals.
 • Horari de matins de 9:30h a 14:30h, per compatibilitzar amb requeriments professionals personals.
 • Duració: 3 cicles d’un o dos anys, sempre i quan l’alumne assoleixi el nivell òptim per passar de curs. ( depenent del nivell que tingui cada alumne, es fa un horari personalitzat)
 • Tutories personalitzades i orientació individual per part de l’equip docent.
 • Reforç tècnic segons decisió de la Direcció de la formació.
 • Pràctiques escèniques i tallers. Desenvolupament de 3 mostres de treball per cicle, i possibilitat de presentar peces de creació pròpia en mostres que facilitarà l’escola.
 • Possibilitat d’ampliar el pla d’estudis amb coreògrafs convidats i assistència als workshops de l’escola (preus especials i priorització de places als alumnes de Formació Professional)
 • Possibilitat d’accedir a les produccions professionals de la productora Som-hi Films. (selecció per càsting)
 • Durada del cicle 2019/2: Del 1 d’Octubre fins el 22 de juny. Es respectaran vacances i festius reglamentaris.

 

MATÈRIES

Les assignatures estan dirigides a reforçar treball de base, ampliar el domini d’estils, i promoure la investigació i fusió entre disciplines. Totes les assignatures s’han de fer durant els 2 , 3 anys de la formació, no per estar a un tercer nivell puc fer menys assignatures.

REGULARS

BASE TÈCNICA ( 1 h/set, durant tots els cursos )

BALLET ( 3 h/set a 1r  i 2n i  6 h/set a 3r )

MODERN JAZZ ( 3 h/set , els 3 cursos )

JAZZ MUSICAL ( 2,5 h/set, els 3 cursos )

CONTEMPORARY FUSION ( 3 h/set, els 3 cursos )

TÈCNICA DE CONTEMPORANI ( 1,5 h/set, 2 cursos )

HIP-HOP  TÈCNICA ( 1,25 h/set,  ( 1,25h/set 3 cursos)rcer nivell puc decidir quines assignatures faig i quines no) 1 curs )

COMERCIAL ( 1,25h/set durant 2 cursos )

INTERPRETACIÓ DEL BALLARÍ ( 2 cursos )

CASTING. Classes de Preparació al Càsting. ( 1 curs )

 • WORKSHOP COREOGRÀFIC

Cada curs es realitzaran masterclasses amb diferents coreògrafs com: Ariadna Peya, Fidel Buika, Roberto Saraceno, Chema Zamora, Javier Arroyo “ Jota”, Maria Bossy, Cristina Burgos, Tatiana Monells… aquests workshops són opcionals, però recomanats i a un preu millor pels alumnes de formació.

 • TALLER DE CREACIÓ

Durant L’ÚLTIM TRIMESTRE es destinen 1,5 hores setmanals a la producció d’un espectacle de dansa, guiat pels professors de l’ escola en el que els alumnes de la formació treballaran conjuntament en la creació de les coreografies que formaran part de l’ espectacle. Es presentarà a mitjans de Juny a un teatre de Barcelona i es prepara tot en l’últim trimestre  a partir del treball realitzat en l’assignatura de interpretació al ballarí i preparació al càsting, però en horari conjunt tots els alumnes de FP, sigui quin sigui el seu nivell.

REQUERIMENTS

 

1er CICLE: Cicle de nivell bàsic. Nivell bàsic preparatori per poder entrar al segon cicle de la FP Som-hi dansa. Els alumnes han d’estar dos anys mínim en aquest cicle per poder passar al segon cicle , ja que el segon cicle ja és de nivell intermig.

2on CICLE: Cicle de nivell intermig. Per accedir al segon cicle has de tenir una formació bàsica adquirida. Orientatiu: mínim 3 anys de Ballet i 3 anys de Jazz i Contemporani en qualsevol altre escola o centre educatiu  o haver assolit el nivell del 1er cicle a Som-hi dansa.

Per accedir directament al segon cicle es farà una valoració en un Workshop de Nivell. Aquest cicle té una durada de 1 o 2 anys depenent de l’evolució de l’alumne.

3r CICLE: Cicle de nivell avançat o professional. Per accedir a aquest  cicle s’ha d’haver assolit el nivell del 2n cicle, o tenir el nivell necessari valorat en el  estat el Workshop de Nivell. Aquest cicle té una durada de 1 o 2 anys depenent de l’evolució de l’alumne.

L’alumne del 3r cicle, comparteix classe amb ballarins professionals que estan a l’escola com a entrenament.

El recorregut no és per tots els alumnes igual. No tots els alumnes tenen el mateix nivell en totes les assignatures, ni assimilen el contingut , la tècnica i l’estil de la mateixa manera. A Som-hi Dansa farem cada curs  un pla d’estudis adequat a cada alumne intentant trobar la classe i el nivell adequat per l’assimilació de la tècnica i l’estil per el millor desenvolupament com a ballarí.


 Informa’t a secretaria@somhidansa.cat o al 934448042

També pots consultar els horaris del curs 19-20 AQUÍ


On som?

Adreça
Carrer Comte Borrell 334-336, 08029 BCN

Telèfon: 93 444 80 42

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

 

Adreça
Av. de Sarrià 35, 08029 BCN

Telèfon: 93 454 07 82

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

Ubicació

 

 

top
X