Laura Olivella – Directora de Som-hi dansa

Inicia la seva carrera com a ballarina després d’una llarga trajectòria com a gimnasta i de rebre una formació intensa en ballet, jazz , claqué i teatre musical en diverses escoles de Barcelona, Madrid, Londres i Nova York.

En la seva carrera professional ha treballat en nombroses companyies de dansa, de teatre infantil i ha participat en programes de televisió, series, videoclips, anuncis publicitaris… Ha treballat com a ctriu i ballarina sota la direcció de Dario Fo, Calixte Bieito, Coco Comin, Ricard Reguant, Paco Mir entre d’altres, i en diferents espectacle si musicals.

Ha coreografiat nombroses peces per festivals de dansa internacional i ha ajudat a fer la coreografia de “Candide” una operetta dirigida per Paco Mir i representada als teatros del Canal de Madrid.

Amb la creació de la productora Som-hi Films, a produït i coreografiat el musical » SUGAR” estrenat al teatre Gaudí de Barcelona el desembre 2015 i que fa segona temporada a l’Eixample teatre la temporada 16/17, també al 2012/13 “A força de cançons «, un musical de petit format que actualment està en gira per Catalunya.

Ha creat la seva companyia de dansa “Som-hi Dansa” que fan actuacions i events de tot tipus, així com espectacles musicals. Alguns dels espectacles que ha creat i produït són: “Next Stop”, “El Trencanous” , “Swing Cafè” , “Somnis de cabaret” “ Vodevil, i tu! ”, “ Let’s Jazz”… .
Aquesta temporada 17/18 farà temporarda amb SUGAR al teatre TIVOLI i prepara nou espectacle familiar per estrenar 2018. I crea la Jove CIA Som-hi dansa per donar oportunitats a joves talents.

Com a docent té una experiència de més de 20 anys en diferents escoles de dansa. Dona classes de Gimdansa, entrenament pel ballarí, base tècnica, ballet, jazz, i actualment s’ha especialitzat en dansa jazz per teatre-musical, tan en formació de professionals com amateurs.

Amb la inauguració de l’escola Som-hi Dansa, ha obert un nou projecte pedagògic amb estil propi que buscarà un lloc dins el món de la dansa i de l’espectacle.


Pau Doz – Coordinador de l’escola i professor d’interpretació

Format en art dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona, amplia els seus estudis d’interpretació, amb Txiqui Berraondo, Boris Rotenstein, Eduardo Milevitz i David Planell, entre d’altres. Compagina els seus estudis d’art dramàtic amb estudis musicals i de cant, al Conservatori oficial del Liceu de Barcelona. Inicia la seva carrera en els escenari a l’edat de 9 anys i des d’aleshores  no deixa d’apliar la seva trajectòria com a actor, cantant , director artistic i/o compositor.

Ha dirigit i produït, SUGAR ,Ningú no és perfecte, al teatre Gaudí, Eixample i Tívoli de Barcelona amb la seva productora Som-hi Films, guanyant el premi de la crítica el 2016.També ha dirigit El Trencanous, que es va estrenar al Guasch teatre de Barcelona i que ara està de gira per Espanya; l’espectacle de cabaret Let’s Jazz; l’espectacle-concert Deparamo symphonic experience realitzat al Auditori de Barcelona; l’espectacle musical Next Stop, el 2012 el musical A força de cançons; El verí del teatre entre d’altres.

Com a actor i cantant ha protagonitzat en espectacles com; Next Stop, sota la direcció de Laura Olivella. Cia. Som-hi dansa; A força de cançons estrenat a Barcelona al Guasch teatre l’any 2012. Cia. Som-hi films; La flauta màgica estrenat a Barcelona al Guasch teatre l’any 2012, sota la direcció de Albert Doz i Josep Maria Segura. Cia. La paparra ; Hair,  estrenat l’any 2011 al teatre Apolo de Barcelona i dirigit per Daniel Anglès, Sergi Cuenca i Esther Luengo; Grease, estrenat l’any 2006 al teatre Victoria de Barcelona i dirigit per Ricard Reguant, Coco Comín i Manu Guix ; «Far West» «Space Adventure» «Egipto Oculto» «Cuentos y Leyendas» «Navidad Mágica» amb la cia. Iguana Events ; «Merlí i l’espasa del rei Artur» «20.000 llegües de viatje submarí» «Robin Hood» «El llibre de la selva» amb la cia. VeusVeus; «Nou Memory» amb només 9 anys dirigit per Ricard Reguant i Coco Comín. I aquesta última temporada 15/16 protagonitza “El Patufet” produït per Annexa, La Flauta màgica de la Companyia Difurbi en gira per Espanya, i SUGAR al teatre Gaudí de Barcelona.

Com a compositor ha creat la banda sonora dels espectacles ; Edgar Allan Poe, El fantasma de Canterville, Drácula, l’Illa del tresor, Robinson Crusoe de la cia. VeusVeus; La reina de les neus, Els viatges d’en Gulliver de la cia. Guasch; Pinotxo i Blancaneus de la cía. Catacrack; i està preparant la BSO del nou espectacle de Som-Hi Films.

Com a professor, imparteix classes de teatre i teatre musical des de fa més de 10 anys a diverses escoles i ara dirigeix l’escola Som-hi Dansa i la  seva productora Som-hi Films. 


Óscar Planells – Professor de Jazz, Contemporani i Gimjazz

Nascut el 1989. Comença la seva formació en dansa espanyola, bolera , clàssica i jazz al Centre de Dansa d’Eivissa.Més tard es gradua en comèdia musical a l’escola Coco Comin , amplia la seva formació en dansa contemporània a l’escola Varium, i completa els seus estudis a l’escola Som-hi Dansa amb Laura Olivella i Ariadna Peya.

Com a ballarí ha treballat amb la companyia flamenca Marga Molina i amb nombroses companyies d’events així com en la Marató de TV3 i videoclips i anuncis publicitaris.

Actualment forma part de la Cia.  Som-hi Dansa on ha realitzat diversos musicals com «Next Stop» i «Trencanous» que actualment es troba en gira per Espanya. Presenta la temporada passada la seva primera peça de dansa contemporània fusionada en l’espectacle “Joc de dos”  en el marc de Microcultura Barcelona. Aquesta temporada també és ballarí del teatre “El Molino “ en el seu espectacle “Rumba experience”.La temporada 16/16 i 16/17  i 17/18 és ballarí del musical SUGAR de Som-hi Films i del Trencanous de la cia Som-Hi Dansa.

Com a docent a treballat en varies escoles i clubs de Barcelona els últims 5 anys. Aquest any s’incorpora al equip de Som-hi Dansa com a professor i també com a assistent i substitut d’algunes classes.

 


Ana Micó – Professora de Contemporani, Jazz i Gimdansa

Inicia els seus estudis de dansa clàssica, espanyola i bolera al centre de Dansa i Òpera d’Ontinyent, València, on obté el grau elemental de Dansa el 2007. Més endavant  amplia els seus estudis estudiant Comèdia Musical a Coco Comin, dansa contemporània a l’escola Varium en Dansa Contemporània, i Jazz i  Fusion a Som-hi Dansa.

Ha participat com a ballarina en varis espectacles com; “Pinotxo, el musical” , “ Next Stop, el musical dels teus somnis”, “ El trencanous” , “Joc de Dos”… i ha participat en nombrosos events i convencions .Va ser ballarina del videoclip “ Somos Monster high” del grup de musica – Sweet California.Té els seus estudis de maquillatge i caracterització per l’Institut Salvador Seguí.

Ha fet l’ajudantia coreogràfica del musical SUGAR de Som-hi Films, i ha coreografiat el musical Alice in Wonderland  de la cia  Escapade Theatre. Aquesta temporada tornarà a representar amb Som-hi Dansa l’espectacle “El Trencanous” al Teatre Eixample de Barcelona durant els mesos de desembre i gener i farà una posterior gira per Catalunya i Espanya. I repeteix temporada aquest hivern.

És ballarina de la cia SUGAR EL MUSICAL que va fer temporada estiu al teatre Tivoli i estarà aquesta temporada de nou en cartellera al teatre Coliseum de BCN.

 


Aixa Guerra – Professora de Modern Jazz

Formada com a ballarina, cantant i actriu a Barcelona, Nova York i Londres. Ha treballat amb “Kosmic Kabaret” (dir. X. Morán), en els musicals “West Side Story” (dir. R.Reguant),”Angels”(dir. R. Reguant), ”Guys & Dolls”(dir. Mario Gas), ”Un cop més …una mica de musica” (dir.El musical Més Petit), ”Monjitas” (dir. R. Reguant), “Adéu a Berlin” (dir. J. Costa), “La filla de la Frau” (dir. David Sánchez) i a les obres de teatre “Lulu” (dir. Mario Gas), i “Tres sombreros de copa” (dir. V. Alvaro). Ha participat en les lectures dramatitzades de ”La mort de Marta Cincinatti” de Alexandre Ballester (dir. V.Àlvaro) “La Frau” de Marta Robelló (dir. Bealia Guerra). Ha intervingut en el espectacle de creació de dansa -teatre de Nigel Charnock (DV8) a La Caldera. Com a coreògrafa ha treballat en “Hansel y Gretel” al Teatre Tantarantana, “Tarzan, el musical” al teatre Regina de Barcelona, l’òpera “Les mamelles de Thyrésias” a l’Auditori Winterthur , “El somni de Mozart” ( dir. El Musical Més Petit) al Teatre Nacional de Catalunya , “Adeu a Berlin” (dir. Josep Costa) representat al Teatre Artenbrut de Barcelona, “Romeo i Ofèlia” (dir.Victor Àlvaro) al teatre Nou Tantarantana, concert-presentació del disc d’Ignasi Terraza en el vaixell Naumón de la Fura dels Baus, el musical “Merrily we roll along” (dir. El Musical més Petit”) al teatre Villarroel, “El senyor Malaussène al teatre” (dir, C. Llàcer) al Festival LOLA Esparreguera, “Goodbye Lola” espectacle de creació per la Coral de la Passió d’Esparreguera, “Cruïlles” (dir. Luca Silvestrini) espectacle da dansa-teatre al Mercat de les Flors, “Follies” musical dirigit per Mario Gas al Teatro Español de Madrid i l’obra de teatre ” Barcelona” ( dir. Pere Riera) a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya. L’estiu 2015 ha coreografiat la versió musical de “Molt soroll per no res” que s’estrena al TNC aquesta temporada  dirigit per Àngel Llàcer que es reposa la temporada 16/17.

Docent de llarga trajectòria, ha treballat en formació de ballarins, cantants i actors, a les escoles Varium, Institut de teatre de Barcelona, Escola Eòlia de Barcelona, Escola Aules de Barcelona, Escola James Carlès de Toulouse (França), Escola de Teatre Musical Coco Comín.


Bealia Guerra – Professora de Ballet

Ha realitzat els estudis de dansa clàssica amb Ramón Solé, Rodolfo Castellanos y Mirta Pla, dansa Jazz amb Máximo Hita i Aixa Guerra, dansa contemporània amb Anna Sanchez i Pepe Hevia, cant amb Susanna Domenech i Julia Conesa entre d’altres, i estudis d’interpretació amb Marc Martínez, Victor Alvaro…
Ha protagonitzat musicals com “El somni de Mozart”, “Un cop més…una mica de música” i “Casta Diva” de la compañía El musical Més Petit, “Fama, el musical” sota la direeció de Coco Comin i Ramón Ribalta, “Chicago”  i “Grease, el musical de tu vida” sota la direcció de Ricard Reguant. 
També ha participat en altres obres de teatre com “Romeo i Ofèlia”,  “Suite Bufa” de Victor Alvaro , “Dust”, “Arriba una cançó” de Jaume Sisa y Oriol Broggi, “The Black Rider”, “I got Gershwin”, “5 noies i un vestit” “La Frau, die musical” ,”Carmen”, “El casament del petits burgesos”,entre d’altres  i la temporada 2014/15 va protagonitzar “ Flor de Nit”. La temporada 2015/16  i 16/17 i 17/18 protagonitza SUGAR, el musical de la pel·lícula Ningú és perfecte.

Com a professsora té una experiencia de més de 20 anys i  treballa en escoles reconegudes de Barcelona.

 
 
 
 
 


Ariadna Peya – Professora de Contemporani

Ha participat com a ballarina en musicals com Grease, Flashdance i Vinegar Dances.
Ha coreografiat videoclips per Soraya, Corderoy s, Xazzar i Clara Peya. Coreògrafa de l’espectacle “Plug ‘n’ Play” de l’Always Drinking Marching Band i l’espectacle “Algo contigo” de música i dansa. Coreògrafa de la jove companyia Prodansa.

Ha col·laborat amb Cia. La hydra i amb La Barni Teatre.

Coreògrafa i ballarina de l’espectacle “Tot és fum”, estrenat el maig del 2012 a la Nau Ivanow, per l’Era de les Impuxibles. Coreògrafa de “Mrs.Death un Diàleg amb Espriu”, estrenat al novembre 2013 en el Versus teatre i de “(A) murs, A love story”, desembre de 2013. El febrer del 2014 estrena “Limbo “ un espectacle de creació amb l’era de les Impuxibles al teatre Gaudí de Barcelona, espectacle que va ser reprogramat el febrer del 2105. La temporada 2015/16 estrena ZIP un espectacle de dansa i música amb Clara Peya. La temporada 2016/17 la cia. l’Era de les Impuxibles estrena l’espectacle AÜC a la temporada del Grec i a la fira de Tàrrega. Actualment està de Gira amb LIMBO, AÜC i preparant un nou espectacle amb la Era de les Impuxibles.

Com a professora, té una experiència de més de 10 anys en diferents escoles de Catalunya i s’ha especialitzat en un estil propi de contemporary fusionat que es caracteritza per la seva riquesa coreografica. Les seves classes de heels segueixen tendències mesclant els estils més funkys amb el sexystyle dels videoclips.

 


Jesús LLorente «El Maño» – Professor de Comercial i Hip-Hop

Nascut a Saragossa, on comença la seva formació es trasllada de seguida a Madrid on comença una llarga trajectòria com a ballarí, coreògraf i professor.

Treballa en nombrosos programes i gales de televisió com : Premios Max (TV2), Operación Triunfo (TV1), Lluvia de Estrellas ( Antena 3), Para Toda la Vida ( Antena 3) Parodia Nacional ( TV1), Sorpresa sorpresa, Mis españa, i un llarg etc. Participa també en musicals com Peter Pan, La Magia de Broadway, Show de Marlene Monroe, Grease Tour, Fiebre del Sàbado Noche, … Com a ballarí també acompanya a les gires d’artistes com Paulina Rubio, Marta Sànchez, David Bisbal, Princessa, Gloria G, Rosario Flores, Pastora Soler, Rosa, Edurne, Soraya, David Bustamente, Thalia, David Civera …

Com a coreògraf treballa per programa de televisió Dàndolo Todo ( Aragon TV), Gala dels premis Cinematografics, La Gira del musical Elvis de Show Story, Gala de Noche Vieja de Tele5, Gala de los premios Forqué, Gala Noche Buena de teleMadrid i Canal 13.

També participa en moltes convencions i events per empreses i realitza anuncis televisius. Actualment resideix a Barcelona i porta una empresa d’events per empreses.

 
 
 


Gisela Prat – Professora de Jazz i Gimdansa

Inicia els seus estudis de dansa clàssica a l’edat de 5 anys amb el professor polonès Januzz Smolinsky. Al llarg de la seva trajectòria es forma en dansa contemporània, espanyola, escola bolera, jazz i ballet a l’Estudi de Dansa i Expressió Dell’Arte d’Igualada i claqué amb membres de les companyies “Camut Band”, “Hermanos de Baile” i “Tape Plass”. Compagina la seva diplomatura en Magisteri d’Educació Primària amb la dansa per, més tard, formar-se en jazz musical amb Coco Comin i Laura Olivella, ballet amb Glòria Gella i fusion jazz amb Ariadna Peya.

Ha participat com a ballarina en anuncis publicitaris de la casa Evax, en esdeveniments com la gala anual “Catalunya aixeca el teló” (TV3), salons de nuvis, “La Mercé 2013”, “La Marató de TV3”, i en el vídeo promocional de joves dissenyadors catalans www.fashsion.cat. En el camp de la fotografia, ha estat model per la marca de roba de fitness “Happy Dance” i per diverses exposicions de fotografia. També ha treballat de ballarina a la pel·lícula “Tengo ganes de tí” (2011) sota la direcció de Fernando Gonzalez Molina.

Amb la companyia Som-hi Dansa ha estat ballarina dels espectacles “Next Stop” i el “Trencanous”. Actualment, és professora de dansa a l’Escola Som-hi Dansa i Asisebaila Dance School.

 
 
 


Inés Moltó – Professora de Ballet

Come

nça els estudis de dansa clàssica als 4 anys a Alcoy i en el conservatori de Dansa d’Alacant. I es treu la llicenciatura de dansa especialitat Coreografia i tècnica de la interpretació de la dansa a Madrid, així com el 4rt curs d’escola Bolera al conservatori superior d’Alacant.

Treballa com a ballarina en nombrosos espectacles i companyies de dansa com “Pecado Natural”, “Idomeneo”, “La dama de Picas”, “Sacala Melia Castilla” treballant amb mestres com Carmen Roche, Victor Ullate, Julia Estévez, Azary Plitesky i Carmina Ocaña. Treballa coma ballarina de programes de televisió com “ Años Dorados”, “Noche Espectacular”, Mira quien viene esta noche”, “ LA revisat”, “Telemaratón”, “Novedades de Otoño”, “ Vive el verano” ent

 

re molts altres. Protagonitza el musical “ La Bella i la Bestia” en el paper de Chica Boba i ballarina amb la productora Stage Entreteinment.També protagonitza i fa la coreografia de musicals familiars amb la companyia veus veus en els seus muntatges de Simbad, Jack i les mongetes màgiques i el rei Artur i la espasa màgica.

Actualment dona classes de dansa clàssica a Som-hi dansa i altres escoles de Catalunya.

 


Roberto Provenzano – Professor de Contemporani

Va començar la seva formació en dansa clàssica i moderna a Palerm, al 2004. Dos anys més tard es va trobar amb professors i coreògraf Loris Petrillo i des de llavors ha decidit enfocar la seva formació en dansa contemporània. El 2008 va ser seleccionat per formar part de «Modem studio aterlier», curs de perfeccionament de la Compagnia Zappalà Danza, Catània, Itàlia. Des del 2010 al 2014 va treballar amb la Compagnia Zappalà Danza en 7 dels seus espectacles, destaquen entre altres: Instrument 1, Odisseo, Silent As,.. . Actualment continua la seva col·laboració amb la companyia.

Des del 2013, forma part de la comissió organitzadora d’el danseu festival, Les Piles (Tarragona), festival internacional de dansa contemporània.
A l’estiu del 2014 es va traslladar a Barcelona, des de llavors ha col·laborat i treballat amb altres artistes i coreògrafs: Pau Estrem, Natàlia Vignatti, Peter Agardi, Laura Olivella, Esther Luengo. El dia d’avui continua formant-se realitzant workshops i seminaris amb professors i coreògrafs d’àmbit europeu: La Macana, Anton Lachky, Iris Heitzinger, Giovanni Scarcella, Jos Baker, Guy Nader, Robert Hayden, Sita Ostheimer, James Finnemore, Sonia Rodriguez entre altres.

Al arribar a Barcelona ha treballat com a ballarí en programes de televisió com Polònia, Crakòvia, Comics Show i en el musical SUGAR de Som-hi Films.
Actualment forma part de la cia. nacional de dansa contemporanea de catalunya que estrena espectacle aquesta temporada al Mercat de les Flors.

 
 


Núria Torrentallé – Professora de Jazz

És gradua en comèdia musical a l’escola Coco Comín. Segueix els seus estudis de dansa en diferents disciplines a l’escola Som-hi dansa, entre altres escoles de Barcelona, i els amplia realitzant cursos a Nova York i Londres. Completa la seva formació amb cant i interpretació.

Ha treballat al programa de televisió “Comics Shows”.Tambè, és ballarina i coreògrafa dels programes de televisió “Polònia” i “Cracòvia” de TV3. Participa a la peli·licula “Sólo Química” i diferents anuncis de televisió i videoclips.

Ballarina del musical “Los 40 momentos de nuestra vida” de gira per la comunitat Valenciana i del show “Pretty Woman, my love” al teatre Arteria Paral·lel. Integrant de la companyia Som-hi Dansa on a participat als espectacles de dansa “Next Stop” i “El Trencanous”. Aquesta temporada és ballarina del espectacle “SWING” al teatre El Molino i forma part del repartiment del musical “Sugar: Ningú és perfecte” en la seva temporada al teatre Gaudí i al teatre TIVOLI de Barcelona.

 
 
 
 
 


Lluís Parera – Professor d’ interpretació

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona en l’especialitat d’interpretació.

Com actor ha treballat amb directors com Josep Maria Mestres al musical Candide de Leonard Bernstein, amb Carles Santos a l’espectacle de creació Pentagrama o esperma o amb Jaume Villanueva al musical La Vampira del Raval amb música d’Albert Guinovart. Va formar part del repartiment de l’espectacle Gènesi, una idea d’Europa de la companyia Onstage, interpretació per la qual va rebre el premi a millor actor de la Mostra de teatre de Barcelona 2.0.

El seu recorregut pel teatre familiar passa pels espectacles Ígrigor: la terra s’escalfa, Històries d’un arbre mil·lenari i El riu ja no riu de la companyia Entresòl Produccions. Entre les seves direccions escèniques cal destacar l’òpera Le Nozze di Fígaro de W.A. Mozart estrenada a Mallorca, el musical Babet: cuina a tres veus de la companyia Les Cot estrenat al teatre Versus de Barcelona o Epriu són 6 de la companyia La Hydra estrenat al teatre La Passió d’Olesa de Montserrat.La temporada 2014-15 fa l’ajudantia de direcció de Míriam Escurriola en l’espectacle Limbo, que es va estrenar al Teatre Gaudí de Barcelona, i l’ajudantia de direcció amb Pau Doz del musical SUGAR, i en l’espectacle “Utilitat programada” estrenat al teatre Tantarantana de Barcelona. Com a actor protagonitza el musical “Flor de Nit” de gira per Catalunya i participa en el concert “Nit de musicals” en el teatre grec dins la programació del GREC 15.

Com a docent té més de 14 anys d’experiència en classes de teatre i interpretació, així com teatre musical i és cap d’estudis de l’escola MEMORY.


Paula Pardo – Professora de Gimdansa

Graduada en Belles Arts i ballarina formada en dansa jazz i contemporània a diferents escoles de Barcelona amb professors com Laura Olivella, Aixa Guerra, Ariadna Peya, Beàlia Guerra, Olga Álvarez, Nadine Gerspacher, Niccolas Richini, Laura Vilar, Lali Ayguadé…
Es muda a Brussel·les (2014-2015) on s’especialitza i enriqueix en dansa contemporània amb coreògrafs i ballarins com Iñaki Azpillaga, Renan M. de Oliveira, Jos Baker, Matej Kejzar, David Zambrano, Dominique Duszynski, Roberto Olivan, Alexander Vantournhout…

Estudia alhora un curs de Site-Specific Dance and Performance Works del California Institute of the Arts (CALARTS) amb Stephan Koplowitz.

Ha col·laborat com a ballarina en diferents events, programes televisius i videoclips com el d’Oceanes (2017) de la Clara Peya, així com en espectacles familiars com “El Mago de Oz” (2016) de Believe Teatro i “El Trencanous” (2016-2017) de la Cia. Som-hi Dansa, de la qual forma part actualment.

Co-fundadora de la Cia. Pulsus, amb la que estrenen” Sujeto-Sujeto” (2017).

On som?

Adreça
Carrer Comte Borrell 334-336, 08029 BCN

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

Ubicació

top
X