WORKSHOP COREOGRÀFIC

MAXIMILIANO SANFORD, OLGA LLADÓ, ARIADNA PEYA,
ROBERTO PROVENZANO, JULIA SANZ, NORA BAYLACH

Curs 2021-22
NIVELL AVANÇAT + OPEN

SETEMBRE – 2 divendres – dies 10 i 17 de 13:15h a 14:30h
NOVEMBRE – 4 divendres – dies 5, 12, 19 i 26 de 13:15h a 14:30h
MAXIMILIANO SANFORD

Ballarí : Losdedae (Madrid), Date Danza (Granada), Cie La Flux (Paris), Cia Daniel Abreu ( Madrid), Cia Isabel Vasquez ( Sevilla), Sharon Fridman (Madrid) , Yutaka Takekey ( Toulouse), WinVandekeybus (Bruxelas), Raphael Boitell ( Paris) ,Lucio Baglivo ( Madrid), Laly Ayguade( Barcelona),Macbeth en el teatro de la Scala de Milán. Especatáculo “ De camino al otro” coreografia de Laly Ayguade.
Professor en escoles madrilenyes com : Carmen Senra, Victor Ullate , Bambú Danza, Descalzinha Danza, entre altres .Ha impartit diversos tallers per Europa i el Brasil , ha estat convidat com a ponent en el Conservatori de Dansa Contemporània de Granada Reina Sofia , Conservatori Mariemma de Madrid i Conservatório de Dança do Vale do Sousa – Portugal.
Creador: continua girant amb les seves peces “Al Borde” y “Desexo”Coreògraf i assistent de direcció en companies com: Karlik Danza ( Cáceres) , Cia Shakti Olaysola ( Pais Vasco), Cia IO ( Vigo) , Cia LaPettite (Granada) , Cia Lucio Baglivo(Madrid), Cia Luna Teatro Danza ( Madrid) entre altres.

OCTUBRE – 5 divendres – dies 1, 8, 15, 22 i 29 de 13:15h a 14:30h
OLGA LLADÓ

La formació de la jove intéprete Olga Lladó és àmplia i el seu aprenentatge l’ha portat per la dansa clàssica, el jazz i la dansa contemporània, en diverses escoles i amb múltiples professors. Graduada el 2007 a l’Institut del teatre en l’especialitat de contemporani.
Becada en el workshop internacional de Praga per l’Institut del teatre. També ha pres classes amb destacats noms de la creació nacional com Ángels Margarit, Enrique Cabrera, Roberto Oliván, Víctor Ullate i Daniel Abreu.
Com a ballarina, la jove intèrpret ha format part de les companyies Aracaladanza, Plan B i Umma Umma Dance, entre altres.
Com a creadora a creat peces com “Symbiosis”, peça guanyadora del premi del públic en el festival de comèdia i dansa de Miraflores, amb Almu Pardo, residència al centre cívic de la Barceloneta i a Nunart Gràcia. “Cheers” duet amb a Ariadna Peya per a Micro-cultura. “Ventricles” peça col·laboradora per la marató de TV3 amb Laia Mora i Ruben Mendijar, residència a Nunart Guinardo. “AVUA” junt amb Boris Ribas on formen la Cia. BOOL, peça estrenada el Festival Sesi Bonecos do Mundo de Brasil , residents a Roca Umbert com ha projecte guanyador de moviment 2018. Entre d’altres.
Com ha docent imparteix classes a tots els nivells de dansa contemporània

DECEMBRE – 3 divendres – dies 3, 10 i 17 de 13:15h a 14:30h
GENER – 3 divendres – dies 14, 21 i 28 de 13:15h a 14:30h
ARIADNA PEYA

 
Ha participat com a ballarina en musicals com Grease, Flashdance i Vinegar Dances.Ha coreografiat videoclips per Soraya, Corderoy s, Xazzar i Clara Peya. Coreògrafa de l’espectacle “Plug ‘n’ Play” de l’Always Drinking Marching Band i l’espectacle “Algo contigo” de música i dansa. Coreògrafa de la jove companyia Prodansa.Ha col·laborat amb Cia. La hydra i amb La Barni Teatre.
Coreògrafa i ballarina de l’espectacle “Tot és fum”, estrenat el maig del 2012 a la Nau Ivanow, per l’Era de les Impuxibles. Coreògrafa de “Mrs.Death un Diàleg amb Espriu”, estrenat al novembre 2013 en el Versus teatre i de “(A) murs, A love story”, desembre de 2013. El febrer del 2014 estrena “Limbo “ un espectacle de creació amb l’era de les Impuxibles al teatre Gaudí de Barcelona, espectacle que va ser reprogramat el febrer del 2105. La temporada 2015/16 estrena ZIP un espectacle de dansa i música amb Clara Peya. La temporada 2016/17 la cia. l’Era de les Impuxibles estrena l’espectacle AÜC a la temporada del Grec i a la fira de Tàrrega. Actualment està de Gira amb LIMBO, AÜC i preparant un nou espectacle amb la Era de les Impuxibles.
Com a professora, té una experiència de més de 10 anys en diferents escoles de Catalunya i s’ha especialitzat en un estil propi de contemporary fusionat que es caracteritza per la seva riquesa coreografica. Les seves classes de heels segueixen tendències mesclant els estils més funkys amb el sexystyle dels videoclips.

FEBRER – 4 divendres – dies 4,11,18 i 25 de 13:15h a 14:30h
MARÇ – 3 divendres – dies 11,18 i 25 de 13:15h a 14:30h
ROBERTO PROVENZANO

 
Format en dansa clàssica i moderna a Palerm, es forma en dansa contemporània amb el professor i coreògraf Loris Petrillo.
A dia d’avui continua formant-se realitzant workshops i seminaris amb professors i coreògrafs d’àmbit europeu: La Macana, Anton Lachky, Iris Heitzinger, Giovanni Scarcella, Jos Baker, Guy Nader, Robert Hayden, Sita Ostheimer, James Finnemore, Sonia Rodriguez entre altres.
Va treballar amb la Compagnia Zappalà Danza en 7 dels seus espectacles, destaquen entre altres: Instrument 1, Odisseo, Silent As…
Actualment continua la seva col·laboració amb la companyia. També a treballat amb altres companyies italianes: Daniela Bendini, Kandaer Danza (Gènova) i Salvatore Romania, Compagnia petranuradanza (Lentini).
Forma part de la comissió organitzadora d’el danseu festival, Les Piles (Tarragona), festival internacional de dansa contemporània.
Ha col·laborat i treballat amb diversos artistes i coreògrafs: Pau Estrem, Natàlia Vignatti, Peter Agardi, Laura Olivella, Esther Luengo.

ABRIL – 4 divendres – dies 1,8,22 i 29 de 13:15h a 14:30h
JULIA SANZ

Es forma en el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut de Teatre de Barcelona, en l’especialitat de dansa contemporània.
Va formar part de la jove companyia Junior Ballet del Conservatori Nacional Superior de París.
A treballat com a ballarina solista en la companyia Baltic Dance Theater, Gdansk, Polònia, de la directora Isadora Weissi ,interpretant peces com Falling Angels de Jirí Kylián.Forma part del projecte Wolves de la Dana Raz (ballarina de Kibbutz), ballant al Teatre Campoamor d’Oviedo.
A treballat amb Alexander Whitley Dance Company durant un any, interpretant la peça 8 Minutes al teatre Sadler ‘s Wells.
Com a ballarina solista va treballar al Stadttheater Bremerhaven durant la temporada 2017-2018, interpretant peces com Le Chat Noir d’Ed Wubbe, Scapino.
A partir de Setembre de l’any 2018 treballa com a ballarina freelance implicant-se en diferents projectes com AM27 (peça guanyadora del PREMI IT, programada al Festival Grec 2019) i CAOSMEDITATIVO (Mercat de les Flors) del Javier Guerrero, La Piel Vacía de la Paloma Muñoz (Gira amb DanceNet Sweden – Suècia), Mawu de l’Aina Lanas, Meohadim del Jacob Gómez, Cinco Maneras de Matar el Tiempo del Thomas Noone i Tradere de la Laia Santanach (Mercat de les Flors).

MAIG – 4 divendres – dies 6,13,20 i 27 de 13:15h a 14:30h
NORA BAYLACH

Bailarina, creadora y fotógrafa en artes escénicas
Formada en Barcelona en danza contemporánea en Area, Espai de Dansa i Creació. Al finalizar los estudios, se integra en jóvenes compañías y participa en diferentes proyectos coreográficos en el Institut del Teatre de Barcelona.
Desde 2016, sigue trabajando en pequeñas producciones, desarrollando «Madre» en el Teatre Auditori de Granollers, «T-shirt, T-shit, Texit» inaugurando el nuevo Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert, fábrica de las artes y «Oxid «, parte escénica de la obra póstuma de Manuel Batlle,» Transformadors del temps «.
Actualmente combina la docencia, la creación y trabaja con diferentes compañías y artistas independientes, como Cia. La Taimada, Daniel Arellano, Roser López Espinosa y ha formado parte de la Producció Nacional de Dansa, proyecto pionero en visibilizar, compartir y acercar a nuevos públicos la danza contemporánea, coreografiado por Roser López Espinosa y Thomas Noone, realizando gira por diferentes ciudades catalanas.

 Informa’t a secretaria.somhidansa@gmail.com o al 934448042

També pots consultar els horaris del curs 21-22 AQUÍ

Escola Autoritzada per la Generalitat de Catalunya

 

 

On som?

Adreça
Carrer Comte Borrell 334-336, 08029 BCN

Telèfon: 93 444 80 42

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

 

Adreça
Av. de Sarrià 35, 08029 BCN

Telèfon: 93 454 07 82

Horari
De Dilluns a Divendres: 9:00 a 14:30 i de 17:00 a 21:30h
Dissabte: 10:00 a 14:00

Ubicació

               

 

top
X